ONZE WINKEL


Welkom bij Alexanderhoeve De Savornin Lohmanplein in Den Haag. Wij zijn Martijn, Robert, Cris, Joke en Annemarie. Na 15 jaar (chef) kok te zijn geweest en in diverse leuke restaurants te hebben gewerkt, ben ik terecht gekomen op de kaasafdeling van een Horeca groothandel. Hier heb ik diverse cursussen gevolgd en nu ben ik dus een echte kaasspecialist met een mooie winkel in Den Haag. Mijn favoriete product is de Stolwijker Pikant. Het leukste van mijn werk vind ik het praten over lekkere kazen en mijn klanten adviseren, zodat ze tevreden de winkel verlaten en ook graag weer terug komen.

In onze winkel vind je een geweldig assortiment boeren-, Noord Hollandse en buitenlandse kazen, vers gebrande noten en een prachtig wijn- en portassortiment. Eigenlijk hebben we alles in huis voor een heerlijke avond thuis genieten. 

HOLLANDSE KAAS
We hebben in onze winkel tal van Hollandse kazen. Van jong tot zeer oud, van Noord Hollands tot Friese nagelkaas. Daarnaast hebben we ook een mooi assortiment biologische kazen. Altijd eerlijk en vers!

BUITENLANDSE KAAS
Onze buitenlandse kazen zijn eveneens om te smullen. Blauwader, roodkorst, geitenkaas... Je kunt het zo gek niet bedenken of wij hebben het. En altijd de beste kwaliteit! 

NOTEN
Onze noten zijn altijd vers. Of je nu van cashews, macadamia's, pinda's of amandelen houdt, Wij hebben het. Altijd vers gebrand op kwaliteit!

WIJN
In onze winkel kun je ook terecht voor de lekkerste wijnen uit heel Europa. Daarnaast hebben wij ook een prachtig portassortiment.

Onze openingstijden zijn
Maandag t/m donderdag: 8:30-18:00
Vrijdag 8:00 - 18:00
Zaterdag: 8:00-17:30
Zondag: 10:00 - 17:00

Graag tot ziens bij ons in de winkel!

Martijn Valk